Јована је одмах открила да је ишла на преглед гласних жица и умирила пратиоце рекавши да је све у реду, као и да је од лекара добила похвалу:

- Од филтера само харизма! Они раде кад ми спавамо. Једини који више раде од мене у свом послу! Посета ЗТП-у. Волим лекаре. Моји најбољи пријатељи јесу лекари. Приватно волим да се дружим са лекарима. Они воле мене, а и ја њих. Велика подршка свим лекарима Србије. Хвала што ме чувате! У сваком смислу! Гласне жице су одлично! Каже лекар да су посебне са јединственом емотивном бојом гласа коју Србија воли - написала је Јована која је објаснила због чега је ишла на контролу, као и које резултате још чека:

Фото: Принтскрин/Инстаграм/ Kurir

 

- Била сам само на конторли, рекао ми је доктор да је све у реду и да имам посебне гласне жице, не знам како он то види. Једна је само на доњем делу мало задебљана и радићу ултразвук штитне жлезде, чисто ради реда. Рекао је да је све у реду, хвала богу и да имам посебну боју гласа коју људи воле - казала је Јована и додала:

Фото: АТА имагес

 

- Идем сада да урадим анализе за штитну жезду да будем 100 посто сигурна и да се не бојим јер човек мора да води рачуна о свом здрављу. Морамо себе да ставимо на прво место, да се контролишемо. И ја сам сада постала опрезна јер се толико око мене људи разболело од оног најгорег да немам речи, престрављена сам. Ја то схватим када се деси нешто да ме опомене. Ових дана сам се баш потресла јер се једна мени блиска особа баш разболела - истакла је Јеремићева.

Фото: Јутјуб принтскрин/Премијера

 

 

(Информер)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".