Марко Живић је на интензивној нези, прикључен је на респиратор већ три дана због погоршаног здравственог стања и респираторних проблема. Глумац је под константним надзором лекара, а стање му је још увек непремењено. 

Представе које је Марко требао да игра су отказане. Последња је "Чекајући Годоа" коју је требало да изведе 29. септембра у "Народном позоришту" у Мостару. Глумац је требало представу да изведе на Међународном фестивалу комедије "Мостарска лиска" који је завршен раније због његове болести.

Фото: В. Данилов

 

- Представа „Чекајући Годоа“ аутора Семјуела Бекета, у режији Владимира Попадића, настала у продукцији Крушевачког позоришта отказана је због болести глумца. Због наведеног, фестивал ће завршити дан раније, те ће дођела награда и концерт Диванхане у част награђених бити одржан 29.09. са почетком у 20 сати - писало је на званичној Инстаграм страници "Народног позоришта" у Мостару.

Фото: Небојша Парушевић

 

- Марко је и даље на Б одељењу интензивне неге, прикључен је на респиратор, има лошу клиничку слику- рекао извор и додао:

- Критично је, још увек је животно угрожен. Налази се под константним надзором лекара, рано је давати прогнозе - објаснио је извор на крају.

 

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".