О снимању је тада известио и часопис "Сабор" у минијатури која се појавила у једном од октобарских бројева. Изјаву поводом снимања серије дао је певач Владимир Савчић Чоби који је тумачио улого Фикрета Халимића Фика. Он је том приликом открио да је испунио две дечачке жеље - да буде певач и глумац, али да очито никада неће постати фудбалер, јер је за тако нешто касно. Текст преносимо у целости:

По сценарију Нелета др Карајлића, некадашњег вође сарајевске рок групе "Забрањено пушење" (доктор, иначе, пуши "марлборо") снимљена је ТВ серија "Сложна браћа". Тренутно се снимљени материјал монтира и, ако све буде по плану, биће на малим екранима с јесени.

Фото: Репринт Сабор

 

Једну од главних улога игра певач Владимир Савчић Чоби - кога овде видимо уз Жику Миленковића, Зорана Цвијановића, Петра Божовића - и поменутог Карајлића.

- Као клинац имао сам три жеље. Хтео сам да, кад порастем, будем певач, глумац или фудбалер. Прве две су ми се испуниле, а за трећу ми је, чини ми се, касно. Глумачки рад је врло занимљив и надам се да сам га добро обавио - каже Чоби.

Фотографије са снимања серије Сложна браћа погледајте у галерији:

* Нпортал.рс због вас даје нови живот текстовима из богате новинске архиве "Новости", а овај чланак је изашао у "Сабору", 4. октобра 1995. године. *

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".