O snimanju je tada izvestio i časopis "Sabor" u minijaturi koja se pojavila u jednom od oktobarskih brojeva. Izjavu povodom snimanja serije dao je pevač Vladimir Savčić Čobi koji je tumačio ulogo Fikreta Halimića Fika. On je tom prilikom otkrio da je ispunio dve dečačke želje - da bude pevač i glumac, ali da očito nikada neće postati fudbaler, jer je za tako nešto kasno. Tekst prenosimo u celosti:

Po scenariju Neleta dr Karajlića, nekadašnjeg vođe sarajevske rok grupe "Zabranjeno pušenje" (doktor, inače, puši "marlboro") snimljena je TV serija "Složna braća". Trenutno se snimljeni materijal montira i, ako sve bude po planu, biće na malim ekranima s jeseni.

Foto: Reprint Sabor

 

Jednu od glavnih uloga igra pevač Vladimir Savčić Čobi - koga ovde vidimo uz Žiku Milenkovića, Zorana Cvijanovića, Petra Božovića - i pomenutog Karajlića.

- Kao klinac imao sam tri želje. Hteo sam da, kad porastem, budem pevač, glumac ili fudbaler. Prve dve su mi se ispunile, a za treću mi je, čini mi se, kasno. Glumački rad je vrlo zanimljiv i nadam se da sam ga dobro obavio - kaže Čobi.

Fotografije sa snimanja serije Složna braća pogledajte u galeriji:

* Nportal.rs zbog vas daje novi život tekstovima iz bogate novinske arhive "Novosti", a ovaj članak je izašao u "Saboru", 4. oktobra 1995. godine. *

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".