Луксузна свадба одржана је на отвореном, на једном имању у Војводини.

‒ Било је онако како смо желели да буде, у кругу пријатеља. Добро смо се провели, што је веома важно, и надам се да ћу то памтити цео живот као нешто најлепше ‒ испричала је водитељка после удаје.

Бранка и Бранислав живе у елитном насељу у Београду, а слободно време користе тако што обилазе луксузне дестинације.

 

 

Бранку садашњи муж третира као краљицу, те је, према писању медија, једном приликом добила накит у вредности од 36.000 евра.

Бранка је била у браку са Момчилом Лаврнићем, а након развода наставила је да гради каријеру, међутим, после неког времена, телевизијска звезда одлучила је да се повуче са малих екрана, међутим на друштвеним мрежама постала је веома активна, а фотографије са луксузних путовања постајале су све чешћа појава на њеном профилу. Иначе, из првог брака са Момчилом Лаврнићем, садашњим мужем певачице Ане Станић, Бранка Невистић има сина Луку.

 

 

Она је сада позирала у топлесу, атрибуте је покрила рукама, и показала како жена може заблистати, као и уживати у својој кожи у 50-им годинама.

Она је доказала да стари као вино, па је са невероватним самопоуздањем и спонтаношћу позирала испред камере, и тако добила много коментара у виду похвала.

 

 

"Ватра", "Боже како добро изгледа", "Невероватно", "Оставља без даха", само су неки од коментара.

Титула једне од најбогатијих Српкиња припада управо Бранки, па сада путовања, луксузни дом у елитном београдском насељу, скупоцени поклони красе живот некадашње ТВ звезде.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".