Новинарку и водитељку Наташу Миљковић многи знају као насмејану личност, али недавно је у гостовању код колегинице Весне Дедић признала да је имала знатно теже детињство него што би се из тога могло закључити. Она се, наиме, присетила одрастања уз мајку и оца па је поделила с јавношћу да јој је мајка некада радила у затвору. Мајка Наташе Миљковић имала је тај задатак током деведесетих година, а очева презаузетост послом утицала је додатно на Наташино одрастање.


- Мама ми је радила у затвору. Била је социјални радник у болници, и онда је доносила ужасно тешке приче са посла, а тата је радио у ‘Вечерњим новостима’. Новинар је био, и није га ни било код куће. Он кад и дође кући, оде и затвори се у своју собу и чита новине. Ја сам јединица, немам ни брата ни сестру и моје одрастање је било – живим сама са собом - испричала је водитељка и додала како је мајка Наташе Миљковић чинила све за породицу.



- То су биле деведесете. Била сам други разред гимназије, и решим ја да кренем са другарицом у Тачку, Дом омладине. Улаз у Тачку био је пола марке, а моја мајка у том тренутку зарађује две марке, значи четвртина плате за улазак тамо. Не знам како смо се сналазили тих година, али кад одеш у Тачку, уопште ти не буде лоше. Лепо је било, весело. То су били први изласци - присетила се Наташа.

Мајка Наташе Миљковић имала је много чему да научи познату новинарку.



- Научила сам да су жене способније да изнесу тешка времена. Да у њима једноставно проради тај нагон да преживе, тј. да сачувају живот свог младунчета, колико год да имају година. Ми смо тада опстајали зато што је моја мајка одлазила сваког викенда у Бугарску, у Софију, у град у којем мој тата живи и ради као дописник. Она одлази, али не код њега, већ да одатле иде возом за Истанбул, на неку пијацу, и доноси робу коју шаље за Добој мојој тетки, која то све продаје у бутуку, и од тога смо ми живели - испричала је Наташа.

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".