Већину наших певачица не бисте препознали на сликама из младости јер се велики број њих подвргао естетској хирургији.

Ипак, групи оних које су остале доследне свом изгледу припада ова певачица која у току своје дуге каријере на себи није ништа променила.

Наравно, нешто се и променило, као боја и дужина косе, јака шминка, другачији стил.

Иначе, она је такође и власница највећих груди на естради, а једном приликом је открила да њен муж није за то.

- Имам проблем са мојим природним грудима. Мој муж Иван ми не да да их смањим, мене боли кичма од њих. Смањила бих их на мрвице. Кад бих смањила груди изгледала бих мршавије - рекла је певачица у Амиџи шоуу.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Espreso

 

Ова фолк певачица је тренутно једна од најтраженијих и најплаћенијих певачица са наше естраде, а мало ко зна како је изгледала на почетку каријере.

Певачица већ годинама истиче како још увек није ишла под нож, иако у последње време истиче да планира да смањи груди.

"Нисам још ништа радила на себи, само надограђујем косу, трепавице и нокте, али стварно ништа нисам радила од естетске хирургије. Немам чега да се стидим, ни своје прошлости, ни свог порекла, таква сам каква сам. Људи ме воле баш овакву каква јесам", рекла је певачица.

Реч је о Јани Тодоровић.

Фото: АТА имагес

 

Подсетимо, певачица више од две деценије је у браку са супругом Иваном са којим има ћерку.

Наиме, они важе за један од најскладнијх парова на естради, а пар се упознао када је Иван имао 21 годину. Иако свакодневно уживају у љубави, Јанин супруг се готово никада не експонира у јавности, те своју приватност строго чувају.

Многе се причало о томе колико је певачицин партенер имућан, с обзиром да живе у дворцу, а она је открила праву истину о капиталу.

- Највеће богатство ми је ћерка. Све друго... Тај дворац који имамо је у власништву мог свекра. Ми смо велика породица и он је један успешан и цењен човек. Одувек сам живела скромно и у том духу васпитавам и своје дете - истакла је она.

Фото: Инстаграм принтскрин/janavip2011

 

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".