Певачица Рада Манојловић наводно је радила тест за трудноћу, а онда је уследио шок, како преносе медији.

Већ извесно време се спекулише да су Милан Станковић и Рада Манојловић обновили романсу, али то до сада још нису званично потврдили, а сада се према писању листа “Свет” припремају за најлепшу животну улогу. Наиме, како тврди поменути лист трудна Рада Манојловић вест је примила са дозом изненађења, а онда је уследио шок.

Фото: АТА имагес

 

 

- Рада је почела да сумња да се нешто дешава са њом, пошто јој је циклус каснио. По препоруци сестре одрадила је тест који је показао да је трудна. Није знала да ли да се радује или да паничи, јер је спремила нове песме и на пословном плану спремна је да грува. Прибрала се и причала са сестром Маријом, а највећа недоумица била је да ли да тражи савет од Милана или да сама донесе одлуку.

Сложиле су се да треба себи да да времена да размисли, јер није мала ствар родити дете, а Рада жели кад се то буде десило да се апсолутно посвети породици - рекао је извор близак Ради из Четережа.

Фото: В. Данилов

 

 

- После непроспаване ноћи све се решило, Рада је добила циклус, али тек тада није знала да ли да плаче или се смеје. Рада је позвала Милана и у даху му испричала шта се десило. Ипак, Милан се наљутио, повредило га је што се око тако битне ствари није консултовала са њим него са сестром. Рекао јој је да мора да схвати да су њих двоје једно другом највећа подршка и у добру и у злу - прича извор.

(Старс)

БОНУС ГАЛЕРИЈА:  Атрактивна издања Марије Микић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".