Водитељка и књижевница Јелена Бачић Алимпић гостовала је у једној емисији и том приликом отворила душу о тешким ситуацијама у којима се нашла током своје каријере, али и о родитељству и васпитању деце.

 

 

Током разговора водитељка је изненадила истакавши да њена мајка није била узор који је при васпитању ћерке Дуње и сина Марка желела да следи:

- Заиста сам се трудила да децу правилно усмеравам, они су честити и изузетно васпитани и озбиљни млади људи и они су мој понос, ја нисам мама жртва. Могу рећи да сам добра мама и не говорим ово у контексту жртве, јер је моја мајка то стално радила. Читавог живота је била жртва. Ја нисам. Ја сам желела своју децу, ја их обожавам - испричала је некадашња водитељка у емисији код Снежане Дакић и напоменула како је својој деци све пружила из огромне љубави, а не из жртве.

- Чим ти заличим на моју мајку, лупи ми шамар - рекла је књижевница својој ћерки и додала како јој неизмерно значи подршка коју је од својих најближих имала током стресних ситуација у каријери:

- Имала сам кредит за стан на моје име, двоје деце које школујем, дошла сам кући једног дана и рекла супругу и деци да не могу више, да ћу дати отказ или ћу умрети! Осећам се као располућена, као да не могу.

Супруг и син су се сложили и понудили опцију да се прода стан, исплати кредит и узме мањи, а Дуња, ћерка Јелене Бачић Алимпић одреаговала је на начин на који би свака мајка пожелела:

- Мени је важно да ти будес срећна - била је јасна наследница.

(Ало)

БОНУС ВИДЕО:

Јелена Карлеуша заробљена у води

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".