Иван је недавно објавио стравичну фотографију на свом Инстаграм профилу која је многе забринула.

Наиме, бивши муж Гоце Тржан усликао је израслину на свом телу, тачније огромно масно ткиво које није изгледало нимало наивно. Фанови су га у коментарима упозорили да се не шали и да оде код лекара, а ствар је изгледа била озбиљна.

Маринковић се сада огласио из болнице и показао да му је цело раме превијено, претпостављамо након што су му хирурзи одстранили ткиво.

 

Подсетимо, Иван Маринковић је на свом Инстаграм профилу поделио решење из суда којим се обавештава да иде у затвор на 10 дана.

Фото: Инстаграм принтскрин/ivanmarinkovic79_official

 

 

У решењу које је добио, налаже се да кажњено лице Иван Маринковић у року од 8 дана, од дана пријема позива, треба да се јави у писарницу Прекршајног суда у Београду ради упућивања на издржавање казне затвора у КПЗ Падинска скела у Пожаревцу. А уколико се не јави биће организовано његово принудно довођење о његовом трошку.

Такође, у решењу се наводи да је Маринковић претходно био прекршајно кажњен новчаном казном од 10.000 динара, међутим, како своју обавезу да измири ову казну није извшио, она је замењена казном затвора у трајању од 10 дана.

БОНУС ВИДЕО:

Јелена Карлеуша заробљена у води

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".