ТОКОМ извођења радова на изградњи дистрибутивне топловодне мреже у Улици кружни пут вождовачки данас од 9.00 часова до 27. августа доћи ће до промена у раду линија јавног превоза.

Радови ће се одвијати у четири фазе, током којих ће се селективно затварати одређене саобраћајне траке, а прва фаза трајаће до 20. јула. Возила са линија 25 и 25П, као и линије 39 у оба смера саобраћаће Кумодрашком, Дарвиновом, Булеваром Пека Дапчевића и даље редовно, а линија 50 ће у оба смера ићи Браће Јерковић, Дарвиновом, Булеваром Пека Дапчевића, Кружни пут вождовачки и даље редовно.

Током извођења радова у овој фази стајалиште "Вождовачки кружни пут" (смер према Аутокоманди) привремено се измешта на острво у висини постојеће позиције стајалишта за линије 25, 25П и 39, док се за линију 50 успоставља привремено стајалиште на Булевару Пека Дапчевића.

Фаза два трајаће од 21. јула до 17. августа, а промене ће доживети линије 25, 25П и 50. Фаза 3 ће се изводитиод 18. до 20. августа. Током извођења радова доћи ће до промена у раду линија 18, 50 и АДА 3.

У четвртој фази радови ће се изводити од 21. до 27. августа, када ће трасу мењати линије 18 и АДА 3.

(Новости)

БОНУС ВИДЕО

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".