Задругарка је открила да има доста позива и да не зна шта коме одговара:

- Обављам позиве, не знам ни са ким причам нити шта говорим. Онда ме ухвати пребачај на плач, на црне мисли и разна размишљања, једноставно нисам добро, али се трудим да будем.- изјавила је и додала шта јој највише смета:   

- Људи ми јако сметају, али ми највише смета кад одем у апартман и кад се затворим. Када не чујем људе и када видим да задругари нису ту и да нема Филипа, није ми уопште свеједно. Хвата ме паника, једва чекам да се све заврши, јер ријалити није завршен када се заврши финале, него тек тад почиње - додала је Драгојевићка.

 

 

Бивша задругарка је рекла шта је прво урадила након напуштања ријалитија:

- Трудила сам се да испоштујем све новинаре и да им одговорим, међутим, одједном су ме сви сахватали и нисам се добро осећала. Филип ме је извукао, отишли смо да поразговарамо, ни он није био сјајно. Чули смо разне информације које до сада нисмо знали. Рекао ми је да идем са њим, али сам одлучила да одем са Маријаном (Зоњић), јер се она чула са мојим родитељима, па ми је рекла да има много ствари да ми исприча. Филип и ја ћемо наше ствари решити, вечерас ћемо се видети на журци. Чули смо се малопре, све је супер - открила је Далила.

Тешко јој је пао разговор са родитељима: 

- Није ми било свеједно када сам јутрос имала разговор са родитељима. Отац ми је рекао да је доста ствари препумпано, рекао ми је своје мишљење о свему. Узела сам од Маријане телефон и назвала га... Када сам му чула глас, прво ми је било јако тешко, онда сам сама себи рекла "нећу да плачем", јер знам да сада могу да га видим. Причали смо на најнормалнији начин. Није ни знао која сам у финалу, заспао је. Питао ме је како сам прошла, рекла сам му да сам друга - објаснила је бивша задругарка.

(Информер)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Завирите у луксузну вилу Секе Алексић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".