Наиме, Брендон је испричао како она није знала са ким је остала у другом стању и да је своју трудноћу хтела да искористи у маркетиншке сврхе па и да придобије Марка Јањушевића Јањуша.

Маја се огласила на свом Инстаграм профилу, те поделила Брендонову адресу становања и његов број телефона, те најавила тужбу против њега. Поред тога, Маја је поделила приватне поруке са Брендоном у којима се види да је он зове да гостује у његовој емисији, а она га игнорише.

Да подсетимо, Бранислав Радоњић Брендон објавио је на свом Јутјуб каналу видео у којем прича како Маја Маринковић наводно није знала ко је отац њеног детата. Маја је јавно причала о својој трудноћи са Јањушем, али и киретажи.

- Маја је мени саопштила да је у другом стању. Само је говорила да је у другом стању, да је трудна, али ни она сама није сигурна са ким је трудна, у оптицају је и треће лице. Ја сам тотално био збуњен, ја сам то прихватио и потресао сам се због ње. Затим се она мени одређени временски период није јављала и ја сам се онда питао шта се десило, она ми је онда испричала ту причу, коју је јавно изнела, али је мени рекла како она уопште не зна да ли је то било са Јањушем или је то било са трећом особом и она је одлучила да то искористи у маркентишке сврхе - навео је Брендон у свом видеу.

(пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".