Зоран Ј. је кренуо са пријатељем до кафане Тамнава на пиће јуче око 18 часова, кажу пријатељи убијеног.

Пријатељ је неколико секунди пре Зорана прешао улицу и сео у кафану, али Зорана није било.

Зоран је, док је прелазио улицу на пешачком прелазу, руком показивао возачу да прелази улицу и да се налази на пешачком. Возач га је наводно због тога опсовао, а он му је узвратио псовку.

Фото: М. Анђела

 

Убијени мушкарац прелазио је улицу на пешачком прелазу, а семафор, како тврде мештани није радио, јер се искључује петком поподне до понедељка ујутру.

Возач је после краће расправе паркирао свој ауто у улицу поред, док је за то време Зоран прешао улицу и стао испред кафане.

Милош је дошо до њега и нокаутирао га, после чега је човек па на тротоар. Услед пада задобио је рупу на главу, највероватније од ситних каменчића и ћошка шахта, који је био у близини.

Фото: М. Анђела

 

Људи су одмах истрчали из кафане, почели су да га поливају, окренули су га на страну. На жалост, помоћи му није било. Како кажу Зоранови пријатељи, несрећни човек био је жив 5 - 6 минута, а потом је преминуо.

Милош Н., када га је ударио, сео је у ауто и одвезао се. Зоранов сестрић Никола био је присутан на лицу места и одмах је кренуо за Милошем колима. У једном тренутку, стигао га је и упитао "Што бежиш?", хтео је и да му отме кључеве аута.

Фото: Принтскрин/Инстаграм

 

Међутим, возач је побегао, а Никола је наставио да га пратио до куће. Милош је убрзо побегао и од куће.

Никола је све време био на вези са полицијом. Мајка осумњиченог за убиство неколико пута је звала сина да се врати, што је он на крају и учинио.

Како смо сазнали, Зоран је био домаћин, држао је краве, овце, свиње, обрађивао је земљу, имао је печењару. Његов син је на мору и враћа се данас кући.

 

(Новости)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".