Према речима нашег саговорника, који тврди да је веома упућен у целу причу, осумњичени је након што је ударио несрећног човека побегао с лица места.

- Милош Н. наводно је отео ауто једном младићу и возио без возачке дозволе направио хаос, ударио човека који је од ударца умро и побегао. Отишао је кући где живи са мајком и сестром. Полицајци су дошли након неког времена код њега и он није желео да се преда - каже саговорник Курира и наставља:

- Говорио је да ће пресудити себи ако га ухапсе. Тада је полциија ипак успела да уђе у кући и преговарали су са осумњиченим пуна три сата. Он се на крају мирно предао, али се његова мајка тада сломила.

Фото: Принтскрин/Инстаграм

 

Он додаје да је мајка закукала кад је полиција одвела њеног сина.

- Жена је узела нож и исекла вене. Тада је настала драма. Екипа Хитне помоћи је брзо дошла и одвела несрећну жену у болницу. У каквом је сад стању, није нам познато - каже саговорник и додаје:

- Прича се да је приликом хапшења осумњичени био под дејством алкохола и психоактивних супстанци.

Подсетимо, Зоран Ј. преминуо је јуче у центру Степојевца када је ударио главом о плочник након што га је Милош Н., како се сумња, два пута ударио песницом у главу. Сукоб се догодио, наводно, зато што је Зоран увредио Милоша, док је прелазио улицу на пешаком прелазу, а Милош је аутом долазио из правца Великих Црљена. Иначе, семафор у Степојевцу викендом не ради. Осумњиченом за убиство одређен је притвор, а Више јавно тужилаштво је наредило да се обави обдукција тела Зорана Ј.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".