Чувена "дама од стила" Рушка Јакић недавно је изјавила да подједнако добро може да живи са 1.000 динара и са 1.000 евра, а сада је објаснила и како јој то успева.

- Свима се дешава да останемо без пара, али ја имам прво свој чувени коверат за уживање. Када истресем сав новчаник за 1.000 динара ћу купити своје цигарете које су скупе, отићи ћу у кафић, купићу капућино, а код куће увек имам качамак, пиринач... Нешто ћу да поједем и кажем сутра је нови дан. Ако кукаш, ти шаљеш лошу поруку и планети и космосу - каже Рушка и додаје:

Фото: Милена Анђела

 

- Никада не бројим паре у новчанику. Ако то радиш, стално кукаш колико ти је остало пара. Имам још један фазон, кад стигну рачуни, узмем их, ставим у коверат, пољубим га и кажем: "Бог ми никада не може послати оно што ја не могу да платим". И тако цео живот - рекла је  Рушка за "Курир".

Фото: Архив Новости

 

Рушка Јакић открила је да јој уопше није важно колико њена гардероба вреди.

- Водила сам сниматеље у чувену кинеску радњу. Имам чак и њихову сребрну картицу, уопште се не стидим да кажем да све на мени не кошта ништа, али изгледа фантастично. Никада у животу не бих се правила са неким глупостима. Важно је да умеш да носиш оно што купиш. Мода је порука, ко смо, шта смо и где смо кренули. Треба се играти са свим да ти не буде досадно - каже Рушка.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Драгане Косјерине

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".