Prema rečima našeg sagovornika, koji tvrdi da je veoma upućen u celu priču, osumnjičeni je nakon što je udario nesrećnog čoveka pobegao s lica mesta.

- Miloš N. navodno je oteo auto jednom mladiću i vozio bez vozačke dozvole napravio haos, udario čoveka koji je od udarca umro i pobegao. Otišao je kući gde živi sa majkom i sestrom. Policajci su došli nakon nekog vremena kod njega i on nije želeo da se preda - kaže sagovornik Kurira i nastavlja:

- Govorio je da će presuditi sebi ako ga uhapse. Tada je polciija ipak uspela da uđe u kući i pregovarali su sa osumnjičenim puna tri sata. On se na kraju mirno predao, ali se njegova majka tada slomila.

Foto: Printskrin/Instagram

 

On dodaje da je majka zakukala kad je policija odvela njenog sina.

- Žena je uzela nož i isekla vene. Tada je nastala drama. Ekipa Hitne pomoći je brzo došla i odvela nesrećnu ženu u bolnicu. U kakvom je sad stanju, nije nam poznato - kaže sagovornik i dodaje:

- Priča se da je prilikom hapšenja osumnjičeni bio pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci.

Podsetimo, Zoran J. preminuo je juče u centru Stepojevca kada je udario glavom o pločnik nakon što ga je Miloš N., kako se sumnja, dva puta udario pesnicom u glavu. Sukob se dogodio, navodno, zato što je Zoran uvredio Miloša, dok je prelazio ulicu na pešakom prelazu, a Miloš je autom dolazio iz pravca Velikih Crljena. Inače, semafor u Stepojevcu vikendom ne radi. Osumnjičenom za ubistvo određen je pritvor, a Više javno tužilaštvo je naredilo da se obavi obdukcija tela Zorana J.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".