Фудбалер Реал Мадрида Федерико Валверде опљачкан је у шпанском летовалишту Ибица, где је боравио на одмору са девојком Мином Бонино, пренели су данас шпански медији.


Крајем јуна у истом месту опљачкан је и фудбалер ПСЖ Марко Верати, који је био на одмору са супругом Џесиком Еди. Провалници су тада Италијану однели накит, новац и друге ствари у вредности око три милиона евра.

Уругвајац је претрпео знатно мању штету а његова лепша половина за овај чин оптужује кувара који их је дочекао.

- Кад смо дошли у кућу, кувар је већ био тамо. Рекао нам је како тренутно има само један кључ од куће, те да ће га задржати како би ујутру могао да уђе у кућу и направи нам доручак, а да нас не омета. Следећег јутра нисам могла да устанем из кревета, све ми се вртело, повраћала сам - испричала је Бонино, а пренели медији са Пиринејског полуострва.

Валвердеова девојка схватила је да су опљачкани када је успела да се спусти у приземље.

- Сат времена касније једва сам устала и спустила се у приземље, где су нам кофери били испретурани. У бунилу сам некако нашла испражњен новчаник. Украдено нам је 10.000 евра из њега. Онда се појавио кувар и рекао да је све тако било када је он дошао у кућу - испричала је Валвердеова изабраница.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Роберт Левандовски - пољска хаубица

 

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".