Савршено место у спаваћој соби на коме можемо одложити све неопходне ситнице које су део наших дневних и ноћних ритуала јесте ноћни ормарић. Поред његове функционалности, требало би узети у обзир и његову естетску страну, као и све могућности његовог уређења. Уколико је ноћни ормарић у вашој спаваћој соби само још једно место за постављање насумичних ствари на које наиђете на путу до кревета, размислите о томе да промените приступ овом делу простора и уложите мало пажње како бисте га декорисали и држали уредним. Измењен приступ, овако малом комаду намештаја у дому, може имати велике бенефите на енергију простора и ваш миран сан.

Фото: Промо

 

Фото: Промо

 

Имајте у виду да он и даље може бити сјајно место за одлагање разних ствари које су део ваше јутарње или ноћне рутине, али, уколико је уредан и лепо декорисан додатно ће улепшати изглед спаваће собе и пробудити у вама осећај мира.Уколико бисте желели да ваш класични ноћни ормарић изгледа уредно и стилизовано, а да у исто време можете да одложите са површине све потребне ситнице, одлучите се за неки са једном или, још боље, две функционалне фиоке.

Ноћни ормарић КЕНТ НО у белом и сивом храст дезену има две практичне фиоке, а простору доноси додир отмене класике и рафинираног укуса.

Фото: Промо

 

Фото: Промо

 


Стил уређења спаваćе собе игра велику улогу у декорацији ноћног ормарића, осим у случају да размишљате о њеном потпуном преуређењу. Најбоље је да се декорација на ноћном ормарићу уклапа уз стил остатка амбијента, али и ваш лични стил. За класичне амбијенте сјајна декорација би била модерна лампа, заједно у комбинацији са једноставном вазом пуном пампаса.
Шик изглед, уместо ноћних ормарића, постигли бисте неким клуб сточићем који не мора бити нужно уклопљен са креветом, већ се може слагати и са неким другим комадом намештаја у просторији. Уз француски лежај можете поставити клуб стола АТРИА, који ће унети модерну ноту у вашу спаваћу собу, а
као простор за одлагање књига и омиљених ситница можете искористити и зидне полице, усклађене попут зидне галерије. Идеалан избор за овакав дизајн на вашем зиду је сет зидних полица ТРИТТИЦО, уз додатак идних полица ЦХАНY.

Фото: Промо

 

Фото: Промо

 

Овакав модерни сточић са отвореном површином пружа могућност декорисања. Сјајан детаљ за декорацију горње површине може бити мало вештачко цвеће у саксији, јер зеленило увек освежава простор, а
остаје довољно простора и за свећу која ће допринети атмосфери када то пожелите.

У случају да се ваш ноћни ормарић претворио у место где сте почели да одлажете разноразне ствари, попут  књига, наочара, пуњача, свећа, цвећа итд., као практично решење, како би све било уредно поређано,
можете одабрати неки комад који је алтернатива ноћном ормарићу. Дизајнери ентеријера Форма Идеале препоручују малу отворену полицу МАУРО МXXР221, која поседује четири сегмента на два нивоа и
веома је практично решење за излагање многих ствари и ситница.

За који год модел ноћног ормарића да се одлучите, или пак за неку од алтернатива, потрудите се да то буде само ваш слатко уређен кутак где ћете одложити све ствари које су неизоставни део ваших ритуала, а који ће допринети још лепшем изгледу ваше спаваће собе.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".