Његово име јавности је постало познато када га су га 14. маја у његовој теретани претукла тројица мушкараца.

Како се незванично сазнаје од комшија, починио је самоубиство. Наводно, власник теретане имао је више неуспелих операција ока због којих је пао у депресију, а осим тога, такође незванично, имао много проблема откад су га у мају прошле године претукли у његовој теретани, наочиглед вежбача, пише Пинк.

На Старом гробљу у Борчи, које се налази на 100 метара од његове куће и теретане, данас ће се обавити сахрана, а како је рекао чувар гробља, Рестак се, према његовим сазнањима, обесио.

Рестаково име јавности је постало познато када га су га 14. маја у његовој теретани претукла тројица мушкараца. Снимак бруталног пребијања био је објављен и на друштвеним мрежама, али је због насиља убрзо уклоњен.

Сами виновници туче рекли су да су у теретану кобног дана дошли да би Рестаку поручили „да се хитно смири“. Он им је, наводно, претукао пријатеља, а потом и брата.

- Дан након што смо чули да је тај човек претукао нашег пријатеља Н. Б, мој брат је имао сукоб са Рестаком у саобраћају. "Исекао" га је колима код "Пикола" у Борчи, а онда је мом брату претио речима: "Запамтио сам ти таблицу". Онда смо отишли у теретану да разговарамо са њим – рекао је учесник туче.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".