- Ове недеље, као што знате, потпуно смо ослободили целу територију ЛНР од екстремистички настројене копилади. Да, ово је несумњиво историјско и судбоносно достигнуће за Луганск, али бар за нас, Чечене, специјална операција је и даље далеко од краја. Очајнички се надамо да ће нам се пружити прилика да, ако буде потребно, стигнемо до Кијева и докрајчимо остатке терориста који су својевремено побегли из Чеченске Републике - написао је он у Телеграму.

Он је додао да су ови терористи стављени на потерницу и да су сада у Кијеву. Према његовим речима, сви чеченски борци се интензивно припремају и чекају тренутак када добију одговарајућа упутства.

Фото:телеграм принтскрин/Kadyrov_95

 

- За нас је фундаментално питање да се обрачунамо са шејтанима који су дивљали у Чеченској Републици. Дуго смо их тражили - додао је Кадиров.

Он је подсетио да је много пута објављивао велику награду за информације о милитантима. Од самог почетка специјалне операције посебан задатак је био да се идентификују где се они налазе.

- Имам само један захтев. То је да нам се да дозвола да одемо, ако буде потребно, чак и до самог Кијева и да се обрачунамо са нашим крвним непријатељима. То је све што тражимо. Остало ћемо сами - закључио је Кадиров.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".