- Ove nedelje, kao što znate, potpuno smo oslobodili celu teritoriju LNR od ekstremistički nastrojene kopiladi. Da, ovo je nesumnjivo istorijsko i sudbonosno dostignuće za Lugansk, ali bar za nas, Čečene, specijalna operacija je i dalje daleko od kraja. Očajnički se nadamo da će nam se pružiti prilika da, ako bude potrebno, stignemo do Kijeva i dokrajčimo ostatke terorista koji su svojevremeno pobegli iz Čečenske Republike - napisao je on u Telegramu.

On je dodao da su ovi teroristi stavljeni na poternicu i da su sada u Kijevu. Prema njegovim rečima, svi čečenski borci se intenzivno pripremaju i čekaju trenutak kada dobiju odgovarajuća uputstva.

Foto:telegram printskrin/Kadyrov_95

 

- Za nas je fundamentalno pitanje da se obračunamo sa šejtanima koji su divljali u Čečenskoj Republici. Dugo smo ih tražili - dodao je Kadirov.

On je podsetio da je mnogo puta objavljivao veliku nagradu za informacije o militantima. Od samog početka specijalne operacije poseban zadatak je bio da se identifikuju gde se oni nalaze.

- Imam samo jedan zahtev. To je da nam se da dozvola da odemo, ako bude potrebno, čak i do samog Kijeva i da se obračunamo sa našim krvnim neprijateljima. To je sve što tražimo. Ostalo ćemo sami - zaključio je Kadirov.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".