Одлазк из малог села је доживео као остварење сна: 

- Душко је заиста имао тешко детињство. Његови родитељи су били сиромашни, али су поштени и добри људи. Пошто је желео да тренира фудбал, отац га је после основне школе одвео у Зрењанин и дао га у дом да би се школовао и уједно играо фудбал. Одлазак из малог села у град за Душка је било остварење сна. Знам да је родитељима љубио руке кад год би дошао кући јер су му испунили жељу и послали га у тај интернат. Није марио за то што је у њену боравио сa напуштеном децом јер је имао јасан циљ. Па шта би било од њега да је остао у Орловату? Ништа! - причао је мештанин.

Фото: М.В.

 

Према изјавама мештана, Тошић је умео да се искраде и да гледа утакмице код комшија: 

- Сећам се како је Душко молио комшију да код њега гледа утакмице јер његови родитељи нису имали телевизор. Седео би на кревету, а лопта би му била испод ноге. Дешавало би се и да заспи уз телевизор и да га отац упола ноћи у наручју однесе кући. Душко вам је класичан пример како се из блата може доћи до врха!

Јелена Карлеуша  је једном испричала да је мајка Кије Коцкар доста помогла њеном мужу:

- Мој муж Душко рекао ми је, када сам ја имала жестоке коментаре за Кију, да престанем и да је не дирам јер му је много помогла. Он ми је рекао: "Немој више да је дираш, зато што је њена мајка када сам био мали и јако сиромашан, давала мени ручак у ресторану где је радила - открила је тада Карлеуша.

(Курир.рс)

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".