Фудбалерову мајку, Николету Тошић новинарска екипа затекла је испред породичне куће у његовом родном селу Орловат, али није желела да коментарише развод сина и бивше снајке.

Фото: АТА имагес

 

"Ма, шта ви мене то питате? Шта ме питате? Немам коментар", рекла је она.

Комшије које су се нашле на путу до куће мајке фудбалера нису биле нарочито изненађене разводом Јелене и Душка.

- Ја нисам ни знао да они живе заједно, стварно нисам испратио - рекао је први комшија, док је момак који живи близу рекао је да Јелена и Душко не долазе често у село, али да је Душкова сестра стално ту.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/duskotosic

 

- Нисам их видео баш дуго, не долазе они тако често, а Душкову сестру стално виђам, његова мајка Николета је баш добра жена, познајем је, ово је мало место, сви се знамо - рекао је он.

Фото: Инстаграм принтскрин/duskotosic

 

Месецима уназад спекулисало се да брачни пар није у добрим односима, те да дуго не живе заједно, а ЈК је сада то и потврдила.

- Душко и ја смо се договорили да споразумно окончамо нас брак после 14 година. Нажалост, Душко не види више себе као део наше породице. Техничко правне ствари ће бити споразумно решене у наредном периоду. У овом тешком периоду за нашу породицу и децу, нећу да молим за разумевање медија јер је то узалудно. Од јавности не очекујем ни људскост ни разумевање, само ликовање и испирање уста нашим животом. Што је нешто на шта сам навикла, па навалите. Преживела сам све па ћу и ово. Живот иде даље. Како бих спречила нетачне натписе, сва брачна имовина преписана је на нашу децу, старатељство над нашом децом припада мени. Било каква написана лаж резултираће тужбом као и до сада. Нећу се више оглашавати овим путем - написала је ЈК у саопштењу.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из дома певачице Бранке Соврлић 1988. године

(Србија Данас)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".