Млада талентована глумица радовала се улози која је обележила почетак њене каријере. Милена Божић, ухапшена је у Краљеву због поседовања бромазепама, који је у Србији окарактерисан као опојна дрога. 

 

Милена је тумачила лик Јуце, жену опасног криминалца.  

- Нисам имала узоре из наше блиске прошлости, већ из свог окружења. Нашла сам инспирацију у девојкама које нас окружују. Покушала сам да Јуцу прикажем као жену која је близу моћи и живи у некој лагодности и комфору, који је самоизазван, а она није ништа учинила да до тога дође - изјавила је у ранијем интервјуу за Курир, па додала:

- О популарности не размишљам. Кад предано и квалитетно радите свој посао, стиже и награда од публике. Лепо је и прија. Ми смо очекивали да ће серија постићи успех. Сви смо били посвећени својим улогама. За мене је изненађење што се допала млађој публици. Серија "Клан" није направљена да регрутује људе већ да покаже колико је тај свет окрутан и да треба да га се клоне у широком луку.

 

Према незваничним информацијама "Нове", полиција је глумачкој екипи пресекла пут, након одржане конференције за штампу која је уследила одмах након што је одиграна представа “Устав”.

 

 

Глумачку екипу је јутрос пресрела полиција, што је врло ретка ситуција. 

ВЕЛИКА ГАЛЕРИЈА: Снежана Савић-ретроспектива каријере

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".