Tragično nastradali kralj folka Šaban Šaulić ovih dana bio bi najsrećniji čovek u zemlji jer će se u septembru ostvariti jedna od njegovih najvećih životnih želja pošto je njegov naslednik Mihajlo, generalni konzul RS u Cirihu, zakazao venčanje sa svojom verenicom Marinom Velimirović, diplomiranim pedagogom iz Beograda.

Ovo nije jedina lepa vest koja je obradovala celu porodicu Šaulić i njihove prijatelje pošto su budući supružnici saznali i da će sledeće godine postati roditelji, zbog čega je sreća višestruko uvećana.

– Svi su neopisivo srećni zbog svega lepog što im se dešava. Naravno. Čim su budući mladenci saopštili svojim porodicama novosti, počeli su i da se prave planovi za svadbu, tako da su pripreme ovih dana već u toku. Zakazano je venčanje, neki od najbližih prijatelja su već obavešteni, dok će drugi dobiti zvanične pozivnice uskoro. Pošto mladenci žele diskreciju bez prevelike pompe, sve će biti organizovano u okviru jednog prestižnog prestoničkog hotela, kaže izvor blizak porodici Šaulić koji ističe da Mihajlo i Marina sve organizuju u dogovoru.

(Objektiv)

BONUS GALERIJA: Slike iz doma Šabana Šaulića 1991. godine

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".