Након инцидента који се догодио у априлу ове године, Сандра је видно потресена говорила за медије, откривши да је претње овог човека трпела годину дана, а потом је доживела непријатност када јој је пришао у ресторану, након чега је реаговала полиција и лишила га слободе.

Фото: Инстаграм принтскрин/sandraafrika

 

Два и по месеца након инцидента, одржано је и суђење, а Сандра је за Хyпетв.рс открила детаље.

– Суђење је одржано, али сам због путовања и наступа који имам вечерас у иностранству била приморана да напустим суђење и нисам присуствовала крају. Не знам какав је исход и коју казну су му доделили. Ја сам се изјаснила да не желим да га кривично гоним. Мени је битно да он добије адекватно лечење, пошто је душевни болесник. Мислим да ће уз неку стручну помоћ моћи да буде океј. То ће бити и додељено од суда, а уколико се не буде испоштовало, неће моћи да се лечи са слободе, већ ће морати да иде у затворску болницу – рекла је Сандра, а потом признала да јој током суђења није било нимало пријатно.

Фото: АТА имагес

 

– Први пут сам била на оваквој врсти суђења. Сада сам океј, али ми није ми било пријатно - додала је она.

На питање како се осећа након свега и да ли и даље осећа страх након инцидента, Сандра је одговорила:

– Желим да верујем његовом оцу – њему лично не могу, јер је болестан. Уздам се у његовог оца који је обећао да ће га склонити од мене и послати га на лечење које ће првенствено помоћи његовом сину, па онда и свима осталима како се ништа слично не би поновило – искрено је признала Сандра.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из дома певачице Бранке Соврлић 1988. године

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".