Спекулације око разлога растанка певачице Шакире и фудбалера Жерара Пикеа не престају.

Након навода да је главни разлог раскида Пикеова афера са 22-годишњом студентикињом која је радила као хостеса у Барселони, огласио се и Шакирин бивши зет, те открио како су она и фудбалер заправо живели и делили новац.

Фото: Профимедиа

 

Роберто Гарсија, бивши дечко једне од Шакириних сестара, рекао је за шпански медиј EsDiario да су проблеми између колумбијске звезде и фудбалера наводно почели због новца, а не због фудбалерове преваре, како се писало.

Гарсија је рекао да је Жерар од Шакире тражио зајам како би могао да га уложи у друге послове. Међутим, певачица је одбила да му позајми новац јер су јој родитељи сугерисали да то не би требало да ради.

- Према ономе што ми је рекла једна њима врло блиска особа, између њих двоје постоји економски проблем. Наводно је Пике од Шакире тражио новац за различите инвестиције, а Шакирина породица је одбила да га да. Они не мешају свој новац, а породично господарство држе на 50 одсто", рекао је Роберто Гарсија.

Фото: Профимедиа

 

Роберто такође тврди да певачица никада није имала намеру да се уда.

- Шакира се фокусирала на Пикеа јер јој се свиђало да буде отац њене деце. Знала је да се никада неће удати за њега - додао је.

Подсетимо, познати пар је преко своје ПР агенције објавио раскид.

- Жао нам је што потврђујемо да се растајемо. За добробит наше деце, која су наш највећи приоритет, молимо да поштујете њихову приватност. Хвала на разумевању - стајало је у саопштењу.

Након што су објавили да су се растали, отпутовали су у Чешку како би подржали сина на спортском такмичењу.

Други шпански медији такође уверавају да Шакира размишља о повратку у Сједињене Државе. Шпанске националне спортске новине Marca извештавају о правној борби између Шакире и шпанског фудбалера.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Јелена и Новак Ђоковић фондација

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".