Николина је изјавила да је живот није мазио: 

- Могла бих за себе рећи да сам нежна жена са снагом дива, душом детета које никада не престаје да верује у снове, да свет боји у розе, колико год ме живот у појединим тренуцима није мазио, некако сам навикла да се борим и не одустајем у свим животним сферама.

Многи на естради се труде да свој живот улепшају изјавама и приказивањем на мрежама, а ви сте проговорили о кризи у браку са Сашом.​ Да ли је за то требало храбрости и да ли неки парови од вас траже савете после свега?

- Живот је борба и није ме никада било срамота рећи да се борим, јер не постоји ништа идеално, конкретно за двоје људи је најважније да између њих постоји љубав као суштина и покретач свега, али и истинска жеља да играју и навијају за исти тим. Није увек једноставно, није увек све сјајно, али је битно да двоје људи жели да то успе. Увек сам говорила искрено на све могуће теме. Не желим себи дати то право да дајем савете људима у тој мери, јер све је то некако индивидуална ствар, али ако успем некоме помоћи тиме што поделим неко своје искуство, некако будем пресрећна због тога.

 

 

Чиме се водите када је васпитавање деце у питању?

- Деци пружам неизмерну љубав јер мислим да је то најважнији темељ да буду добри људи, учимо заједно једни од других, ослушкујем њихове карактере, афинитете и заиста се трудим бити добар родитељ. То је најкомплекснија животна улога, али уједно и најлепша.

Како ћете провести лето?

- Један део лета ћемо провести на одмору, а други радно, јер је ово период када имамо највише заказаних наступа у току године.

Који је ваш животни мото?

- Љубав ће спасити свет.

Како је дошло до сарадње са Халидом Бешлићем за дует и чиме сте се водили када сте бирали песму?

- Пре неких пет година ступили смо у контакт са чика Халидом преко заједничких пријатеља мога оца, упознали смо се и када се створила прилика питала сам га за могућу сарадњу. Он је толико диван човек да је увек имао само речи подршке за мене тако да сам му бескрајно захвална на сваком његовом гесту, јер је он један пре свега диван човек, човек од речи. Подржао ме у мом стваралаштву и отпевао песму коју сам ја радила, то је за мене велика привилегија, а песма је заиста наишла на диван одзив код људи, за кратко време је у трендингу у готово свим земљама у региону, могу само да кажем да сам пресрећна због тога!

 

 

(Блиц)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Атрактивна издања Јоване Јеремић - водитељка која у свакој емисији изненади гледаоце

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".