Позната глумица Мирка Васиљевић и њен дугогодишњи партнер, фудбалер Вујадин Савић, имају четворо деце, а иако су до сада, због, како су наводили, бројних обавеза, одлагали венчање, њих двоје су недавно изговорили судбоносно "да".

Наиме, Мирку и Вујадина одао је пословни сарадник, модни креатор, који је на свом Инстаграм профилу поделио фотографију младенаца, те им честитао на венчању.

- Честитке дивном пару. Мирка Васиљевић носи хаљину са ресама на свом венчању, написао је он на Инстаграму уз фотку на којој се Вујадин и Мирка љубе.

 

 

Васиљевићева за ову прилику није понела класичну белу венчаницу, већ је заблистала у мини хаљини са кристалима и ресама.

Иначе, недавно су домаћи медији посумњали да се пар венчао, када је Вујадин Савић на Инстаграму поделио фотографију са једне прославе на којој је на столу стајала картица са именом Мирка Васиљевић Савић.

Фото: принтскрин инстаграм/ савицвујадин

 

 

Ипак, Мирка је тада за Блиц демантовала наводе да су се венчали.

- Не, то смо на некој породичној прослави... Свако је добио име и презиме где седи, па је неко то тако ставио, па се Вујадин нашалио. Не, не, није било свадбе,  кроз смех је тада рекла лепа глумица.

БОНУС ВИДЕО:

Први плес Ане Дабовић и Илије Мустура

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".