Наиме, она је истакла како је Вања наводно студенткињи направио дете, а није хтео да га призна. Он се сада огласио и признао шта је истина.

Фото: принтскрин инстаграм/g.aleksic

 

- Шаљу ми људи слику гостовања два мушкарца на ТВ Прва на тему забране абортуса. Један од њих је др Вања Милошевић са којим сам једном и ја гостовала и који је изјавио да је абортус мушко питање, као и да женско тело није више њено када уђе у интимне односе. Милошевић је иначе јавности познат као дечко Снежане Ђуришић који је студенткињи направио дете које потом није хтео да призна, навела је глумица на Инстаграму и додала:

- Што је ово важно? Зато што се ствара илузија о јавној расправи тамо где расправе не сме да буде, а као наводни експерти о питањима женског тела и егзистенције доводе се ликови који имају пријаву за насиље у породици и они што су искоришћавали своју позицију за интимне односе са студенткињама. Потенцијална децу су добра јер тиме могу да се контролишу жене. За рођену децу ипак не преузимају одговорност. Реалност је да овакви људски одрони немају ширу базу и подршку, али због медија који живе од скандала добијају својих 5 минута, који женама буквално угрожавају живот. Како, питате се? Тако што онда свака шуша може да сматра шта жена сме, а шта мора.

Вања је сада дао своје мишљење о целој ситуацији.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

- Што сам рекао у било којој емисији на националној телевизији односи се на медицину и само ћу по томе да причам и даље и после 30 година износим своја искуства и мислим да после толико година имам право на то. Ја се у правом смислу те речи залажем за здравље посебно репродуктивно здравље жена и то ћу чинити и убудуће, а све остало што има везе са неистинама нећу да коментаришем и дајем им на значају - рекао је Вања Милошевић за "Курир".

(Курир)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума Соње Митровић Хани

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".