Као и цела домаћа јавност и водитељка Јована Јеремић не крије да је избезумљена монструозним чином породице Осмакчић која је лажирала смрт Фрања, оца сада већ бившег задругара Марка.

Фото: ТВ Пинк принскрин

 

 

- Ја сам шокирана! Када сам изабрала да се бавим овим случајем са те информативно- друштвене стране, ја сам мислила да сањам! Мислила сам да је то исценирано и да је то део једног ријалити пројекта. Међутим, када сам чула да то ништа није исценирано, ја сам била шокирана. Да један човек може да измисли смрт свог оца да би побегао из "Задруге", то је за мене шокантно. Ако је он спреман да то уради, онда је он спреман сутра да украде, да слаже, да убије неког. Када ми поменеш Осмакчиће, мени је осећај да је ту као неки црни дух, као нека црна енергија која се обавила над том кућом, да они елиминишу свакога ко се њима противи, да узимају правду у своје руке... Па цела та прича ми још морбиднија кад се помињу те неке трудне жене, ти неки абортуси насилни, ти неки мистериозни нестанци људи...

И поред преваре коју су починили, Осмакчићи се хвале својим злоделима и то што је Марко помињао прекид трудноће Матее Л. из Загреба и то да је његов отац Хитлер....

фото: Принтскрин/Јутјуб/Zadruga Official

 

 

- Имаш у психологији психопота. Радећи са многим детективима, ја сам учила да они уживају у томе, они се хране тиме да уливају страх, уживају да убију и да се хвале тиме. Јер они(прихопате) воле страх у очима жртве. И сваки психопата ће се хвалити својим злоделом. Јер он то ради, као Ханибал Лектор, да би био популаран. Био је у случај један у бившој Југославији, Тома Фила је бранио, жена која је убијала труднице јер она није могла да остане у другом стању.

Током целе везе Викторије Митровић и Марка она је био насилник у вези и манипулатор, а водитељка сматра да он бира само партнерке које су у односу на њега у подређеном положају.

- Он и бира девојке за везу којима може да манипулише и које може да малтретира. Јер њега пали тај осећај малтретирања и да је неко у подређеном положају у односу на њега, зато што је он преживео трауму јер је њега отац злостављао.

Марко дуго није имао добар однос са оцем, па сада има. А мајка му је наводно проститутка.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ Zadruga Official

 

 

- Питање је да ли је та мајка проститутка, да ли је та мајка отишла, или је то дете било одузето мајци. Или је можда његов отац применио исти образац на мајку, као што он сад примењује на своје девојке. Било би јако добро да се пронађе мајка Осмакчића.

- Да, обично када неко жели да побегне, криминалци, или мењају лични опис или себе прогласе мртвим да би избегли затвор. Иначе, Марко сада ужива у томе што ради и хвали се тиме. Дошло је то време кад фукара проговори, а паметан човек заћути. То је рекао Иво Андрић. Мора да се истражи, тужилаштво да се укључи, Ја се бојим за сваку жену која затрудни са њим после овога, јер он неће желети дете никад. Запамтите моје речи, имам ја искуства са ријалитијима, пре информативе, и била сам пре свега психолог, гребаће он и рукама и ногама да се врати у Задругу. Неће му остати ништа друго. Ко ће њега да прими да ради било где после овакве мрље у каријери - рекла је она.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".