Пре неколико месеци водитељка Јована Јеремић се развела, а тренутно летује у Шпанији и то, како пишу домаћи медији, са новим партнером.

Иако је водитељка негирала да је емотивно заузета, извор за "Ало!" тврди да је Јованин изабраник син једног од најбољих гинеколога Србије.

Фото: ТВ Пинк принскрин

 

 

- Јованин нови дечко Ненад прави је градски фрајер. Он је ’92. годиште, ради у једном државном предузећу, веома је цењен у свом послу и утицајан - рекао је на самом почетку извор и открио детаље из живота овог успешног момка.

- Његов отац познати је гинеколог, један од најбољих у Србији. До 2014. године радио је у ГАК-у "Народни фронт", а сада ради у једној угледној приватној клиници. Веома су имућна и цењена породица - објаснио је, па открио чиме је Јована освојила младог бизнисмена.

Фото: Инстаграм принтскрин/ jovanajeremicmilosevic

 

- Ненад је одлепио за Јованом. Он има много новца, и до сада су се девојке углавном због тога лепиле за њега. Када је упознао Јовану, свидела му се одмах. Највише га је привукло то што је самостална, амбициозна, директна и своја. Пратио је њен рад и схватио да се ничега не плаши, да увек иде ка циљу, те ју је видео као особу која може да му парира. Одушевљен је Јованином борбом да обезбеди будућност за себе и ћерку Леу. Није одустајао док је није освојио, јер је у њој видео све што је дуго тражио у девојкама - рекао је саговорник, који истиче да је пар у складној вези.

Фото: ТВ Пинк принтскрин/Ново јутро

 

- Јована ужива поред Ненада. Они су тренутно на одмору, ово им је уједно прво заједничко путовање. Труде се да време проведено у Шпанији искористе да се зближе, склоне се од буке и ојачају свој однос. Када се врате у Београд, обоје ће имати мноштво пословних и приватних обавеза, па им овај кратак бег прија - закључио је извор.

БОНУС ГАЛЕРИЈА:  Атрактивна издања Јоване Јеремић - водитељка која у свакој емисији изненади гледаоци

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".