- Добро драга шта ти је било, јел си се заљубила. Питала је Зорица Марковић такође гост емисије код водитељке Јоване Јеремић.

- То су били лептирићи, да. Рекао ми је да му је брак лош и да жели дете са мном. Мени је то прва и једина трудноћа. Цвеће, парфеми поклони. Мени је све то било ново ја сам била млада.

Јевремовићева се присетила какав је био Кеба, као и да је бринуо о њеним трошковима, те јој је замерао и да не води рачуна о потрошњи струје.

- Он је мене терао у мом стану да гасим сијалице и штедим струју, а ја сам све сама плаћала. Више је живео код мене, него код куће. Не знам како се правдао жени. Он није нормалан. Насмејала је Љиљана све у студију.

Љиљана је затим решила да у програму уживо објасни,како је дошло до трудноће.

Фото: Јутјуб принтскрин/ Novo jutro

 

- Ситуација се дешава у мом стану када су ми плодни дани... Доносим кондоме, он их баца кроз терасу и намерно ми прави дете. Ја тачно знам да сам затруднела тада. Он је мени говорио да он мени жели да направи дете још пре него што смо се пољубили - открила је она у "Новом Јутру".

Када је реч о ћерки, Ина не жели никакав контакт са својим оцем јер је гледала како њена мајка пати годинама, али и како је он сам своје дете одбацио.

- Ина није желела да промени презиме у Којић и када је могла, због револта. Он је Ину годинама игнорисао, а када некога игноришете, ви игноришете живот, то је као убиство - испричала је она.

- Жао ми је понекад што немају контакт, он алиментацију плаћа на њено име. Никада динар више није дао, за рођендане... Он не сме да дође.