Певачица Милица Павловић је у току данашњег дана посетила Горњи Буниброд, село у ком је одрасла.

Милици су и бака и дека који су живели овде преминули, а увек их је називала својим родитељима. Певачица и даље нађе времена да посети кућу у којој је провела детињство.

Овога пута је Павловићева камером свог телефона забележила део свог имања, показујући воће и поврће које поседују, што су њени пратиоци на друштвеним мрежама назвали "правим богатством".

Фото: принтскрин инстаграм/сеноритамилица

 

- Стигла је вишња. Ускоро ће и грожђе. Биће ускоро, богами, и бресквице и кајсије. Ту су и јабуке, а од августа и шљиве. Кажу да ће ова крушкица кроз десетак дана бити топ. Лепота божја. Живео мој Горњи Буниброд - поручила је Милица.

ФОТО ГАЛЕРИЈА: Милица Павловић показала своју башту у селу Горњи Буниброд

Подсетимо, баки Милице Павловић била је установљена Алцхајмерова болест, због које унуку пред крај живота није препознавала, о чему је Милица Павловић јавно говорила.

- То је за мене тренутно најболнија тема у животу. Болест је узела маха. Срце и душа ме боле због тога што ме моја бака не препознаје. Она је моје злато, моја душа, моје све на свету и много је страшно када приликом сваког виђања с њом, морам да се изнова упознајем и покушавам да је подсетим ко сам. Да сам ја ћерка њеног сина, њена унука. Њена Милица. Њена певачица. Сама чињеница да сам доживела да неко ко ми је најбитнији на свету постане дементан веома је тешка и потресна, избегавам да причам и размишљам о томе, али очигледно да у животу постоје ствари које не можемо да бирамо и на које не можемо да утичемо. Приликом сваког нашег сусрета трудим се да допрем до ње, да се присети да сам ја њена Милица, али свако ново виђање доноси исте моменте. Али онда кад ме препозна, кад се сети, то је непроцењиво и не могу да опишем тај осећај како ме љуби, грли... Свака реч коју ми упути за мене је велика као цео универзум, каже Милица.

Након што је преминуо Миличин дека Владимир, певачица је, како се писало, донела одлуку да баку премести у старачки дом у којем је имала најбољу негу, а унука ју је редовно посећивала.

БОНУС ВИДЕО:

Јелена Карлеуша о "Звездама Гранда"

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".