Војвоткиња од Корнвела, Камила Паркер Боулс, дотакла се разноразних тема у новом интервјуу за британски Вогуе, мада је акценат је ипак био на њеном браку с принцом Чарлсом.

Када је реч о принцу Чарлсу, као и годинама скандала и трачева око њихове романсе, која је започела још у 90-им годинама док је његова бивша супруга, принцеза Дајана, била жива, војвоткиња од Корнвела каже како ништа од тога није било лако проживљавати.

- Била сам под присмотром дуго времена и једноставно сам морала да пронађем начин како живети с тим. Нико не воли да га стално посматрају и критикују, али мислим да сам се на крају некако уздигла изнад тога и наставила да живим својим животом, каже она.

Фото: профимедиа

 

Камила се такође осврнула на то како она и принц Чарлс одржавају однос данас, поготово јер се чини да су заузетији него икада пре.

- Увек се трудимо да се видимо током дана. Сваког дана седнемо заједно и попијемо шољицу чаја док разговарамо о свом дану. Имамо свој тренутак, истиче Камила, додајући како некада седе у различитим угловима исте собе и уживају у читању књига.

Фото: профимедиа

 

О њиховој афери у 90-им није се много расправљало, али тврди се како је војвоткиња кроз године стекла многе симпатије од стране шире јавности, а сада се већ и сматра легитимном будућом краљицом, наравно, након садашње краљице Елизабете ИИ.

Војвоткиња од Корнвела ове године пуни 75 година и звучи спремно за следеће животно поглавље.

ФОТО ГАЛЕРИЈА: Војна парада у Лондону у част јубилеја краљице Елизабете

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".