Катарина Жутић открила је нови таленат. Она се опробала у сликарству и пошто је видела да јој добро иде одлучила је да се преда овој уметности.

Фото: Милена Анђела

 

 

Она обично иде у викендицу надомак Београда како би имала више инспирације и мира за рад. Викенд који је иза нас такође је провела на овој локацији окружена миром и природом.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Zutic (@kaja_zutic)

Каја је на Инстаграму објавила кратки видео у којем је показала како изгледа двориште. Зеленило, воћњак, зазидана чесма, цвркут птица и чистији ваздух су право парче раја.

Иначе, глумица током боравка у викендици надомак Београда коју је наследила од баке и деке претежно слика цвеће, летње пејзаже, море, природу...

Фото: Милена Анђела

 

 

- Мој отац је чак желео да упише сликарство, али је ипак кренуо другим путем. Имам неколико његових слика и заиста их волим. Мислим да сам овог пута имала времена да се посветим једном делу своје креативне личности, па сам дошла до неких резултата. Не желим да звучим претенциозно, нисам сликарка - испричала је Катарина раније за Глорију.

Фото: Милена Анђела

 

 

- Пријатељима се углавном допада оно што радим. Наравно, не показујем им пропале покушаје него само радове којима сам релативно задовољна. У принципу, доста сам строга према себи и ретко сам задовољна до те мере да бих то поделила са неким, па би се могло рећи да од марта до данас имам десетак радова које ме није срамота да покажем другима - додала је Жутићева.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Милица Милша - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".