Глумац Бојан Перић који присуствује свечаној прослави, поделио је део атмосфере на слављу.


Душан је за ову прилику изабрао једноставно одело, док је млада заблистала у романтичној венчаници на једно раме.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/bokiperic

 

Иначе, Душан Шакота, својевремено је преживео праву драму када су му се лекари борили за живот после наизглед безазлене повреде.

Наиме, 2010. године, недуго након што му је припала евролигашка медаља за титулу освојену у дресу Панатинаикоса и то друга у каријери - док је Душан Шакота играо Скаволини против Терама, у једном од дуела са противничким играчима пукло му је дванаестопалачно црево.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/bokiperic

 

И, због тога је одмах морао на операцију. Прву од две, испоставило се због компликација.

Стање му се у болници погоршало након уводне хируршке интервенције, па је син садашњег Звездиног тренера поново морао на операциони сто и то услед унутрашњег крварења.

Он је неколико дана био у вештачки изазваној коми, а потом су лекари на одељењу реанимације у болници у Пезару успели да му стабилизују стање и полако га врате у свесно стање.

"Када смо му прекинули вештачки изазвану кому, била је присутна цела лекарска екипа која га је обавестила да су навијачи испред болнице поставили њему посвећен транспарент. Замолио нас је да поздравимо све навијаче", присећа се доктор Филиберто Мартинели истичући да су навијачи Скаволинија испред болнице поставии транспарент са натписом: "Душо, са тобом смо".

Опоравио се, на одушевљење свих, потом прешао Остенде, а после наступа за Јенисеј и Варезе, вратио се у грчку кошарку у којој је и поникао, обукавши дрес АЕК-а 2014. Тамо је, под командном палицом управо свог оца, Драгана Шакоте, Душан 2018. подигао трофеј ФИБА Лиге шампиона, чиме је употпунио колекцију трофеја.

БОНУС ВИДЕО: 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".