Фолкера Дарко Лазић је певачица Барбара Бобак оставила пре извесног времена, али он је и после тога на свом Инстараму објављивао њихове заједничке фотографије.

Сада се поново огласио и честитао јој је рођендан јавно, објавивши њену фотку на свом сторију.

Фото: принскин инстаграм/ @дарколазицоффициал

 

Дарко и Барбара већ дуже време нису заједно, а овако је недавно Дарко причао о својој непрежаљеној бившој.

-Ја сам емотивац. Барбара и ја смо годину дана живели заједно. Она је добар ортак, али смо схватили да то није то што смо замислили, дошли смо до одлуке да се разиђемо. Такву особу свако треба имати као пријатеља. Волели смо се, поштујемо се. Није ми свеједно. Заједно смо одлучили да буде овако, да останемо пријатељи. Обоје смо људи, њу треба имати као пријатеља, рекао је Дарко у емисији "Амиџи Шоу".

Фото: Јутјуб принтскрин/Амиџи шоу

 

 

Ни Барбара након раскида није остала без коментара на свог бившег партнера.

- Не знам како да дефинишем како се осећам. Незхвално је и тешко, немам време за себе да се изборим сама са тим, да одболујем своју бол, рекла је Барбара за Ексклузив.

Подсетимо, певач Дарко Лазић недавно се нашао у јеку скандала, након што је приведен због вожње у алкохолисаном стању и позитивног теста на кокаин.

О ноћи када је Дарко приведен због вожње у алкохолисаном стању рекла је:

- То вече смо били слабо у контакту, није ме занимало где је. Причали смо кад се враћао назад, молила сам га да спава тамо где је био уколико је конзумирао алкохол, јер ја с тим не могу више да се носим. У том неком моменту га је зауставила полиција, даље нисам упућена, заспала сам, рекла је Барбара и открила:

- Изневерена сам одавно, нисам била изненађена, ни један његов лош поступак не може да ме изненади. Више сам била изгубљена него љута и разочарана, љутња и разочарање су ме давно прошли, причала је Барбара.

БОНУС ВИДЕО:

Дарко Лазић пуном паром вежба у теретани

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".