Folkera Darko Lazić je pevačica Barbara Bobak ostavila pre izvesnog vremena, ali on je i posle toga na svom Instaramu objavljivao njihove zajedničke fotografije.

Sada se ponovo oglasio i čestitao joj je rođendan javno, objavivši njenu fotku na svom storiju.

Foto: prinskin instagram/ @darkolazicofficial

 

Darko i Barbara već duže vreme nisu zajedno, a ovako je nedavno Darko pričao o svojoj neprežaljenoj bivšoj.

-Ja sam emotivac. Barbara i ja smo godinu dana živeli zajedno. Ona je dobar ortak, ali smo shvatili da to nije to što smo zamislili, došli smo do odluke da se raziđemo. Takvu osobu svako treba imati kao prijatelja. Voleli smo se, poštujemo se. Nije mi svejedno. Zajedno smo odlučili da bude ovako, da ostanemo prijatelji. Oboje smo ljudi, nju treba imati kao prijatelja, rekao je Darko u emisiji "Amidži Šou".

Foto: Jutjub printskrin/Amidži šou

 

 

Ni Barbara nakon raskida nije ostala bez komentara na svog bivšeg partnera.

- Ne znam kako da definišem kako se osećam. Nezhvalno je i teško, nemam vreme za sebe da se izborim sama sa tim, da odbolujem svoju bol, rekla je Barbara za Ekskluziv.

Podsetimo, pevač Darko Lazić nedavno se našao u jeku skandala, nakon što je priveden zbog vožnje u alkoholisanom stanju i pozitivnog testa na kokain.

O noći kada je Darko priveden zbog vožnje u alkoholisanom stanju rekla je:

- To veče smo bili slabo u kontaktu, nije me zanimalo gde je. Pričali smo kad se vraćao nazad, molila sam ga da spava tamo gde je bio ukoliko je konzumirao alkohol, jer ja s tim ne mogu više da se nosim. U tom nekom momentu ga je zaustavila policija, dalje nisam upućena, zaspala sam, rekla je Barbara i otkrila:

- Izneverena sam odavno, nisam bila iznenađena, ni jedan njegov loš postupak ne može da me iznenadi. Više sam bila izgubljena nego ljuta i razočarana, ljutnja i razočaranje su me davno prošli, pričala je Barbara.

BONUS VIDEO:

Darko Lazić punom parom vežba u teretani

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".