Сека је изјавила да јој је све невоље послао Бог. Чак је признала да је неке особине наследила од оца. 


– Ја се не стидим своје прошлости, поносна сам на њу. Мени је те недаће Бог послао да би ме ојачао јер после сваког страдања иде васкрсење. Прва слика кад помислим на детињство ми је да смо јели пасуљ и погачу скоро сваки дан. Тата ми је недостајао јако, пошто сам дете разведених родитеља. Он се дуги низ година борио са алкохолизмом, и то је превагнуло да будем љутилица и тврдоглава. Хтела сам да му покажем да треба да испашта због тога. Јако патим због тога . 

 

 

Потом је додала да је муж заслужан што се помирила са оцем који је боловао: 

– Тата је много волео Весну Змијанац она му је била све, па је та љубав према њој прешла и на мене. Једном приликом сам је гледала на телевизији, и пожелела да будем као она. Никад нећу то заборавити. А када сам све те ствари доживела и остварила, пожелела сам да их поделим са татом. Вељко је иницирао да се помиримо. Онда се тата разболео, вратио се из Аустрије, пао је на моје руке… Ја сам га позвала да га помажем, издржавам. Осетила сам олакшање кад сам му опростила и помогла. Нажалост, преминуо је, али ми је пуно срце што је упознао Јакова кад је био беба. Држао је у наручју свог унука… Мама ми је забрањивала да певам, а ја сам увече бежала из куће да би радила. Мама је данас много поносна на мене, али сигурно не бих била ово што јесам да нисам имала тешко детињство – признаје Алексићева.

 

 

Било је и речи о колегама. Према њеним речима, ретко ко ју је подржао на естради када је започињала каријеру. Овом приликом је подржала и млађе колеге.

– На естради имам два пријатеља, то су Слађа Алегро и Адил. Са осталима имам лепе колегијалне односе. Некад се сретнемо на аеродрому, проћаскамо, некад чак и попијемо кафу, али то избегавам јер у тим разговорима често крену неке приче, оговарања, а ја то не волим… Мене на почетку каријере нико од колега није подржао, пружио ми руку, рекао да могу да се ослоним на њега ако нешто треба. Ја сам сама остварила свој сан, сама себи сам направила та крила. Знам колико је било тешко и зато ја сада здушно подржавам млађе колеге. Супер су ми Реља, Николија, Бресквица, Цоби – испричала је Сека.

(Свет) 

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".