Певачица Ана Бекута са мајчинством се сусрела већ са 17 година када је и добила сина Игора.

С обзиром на то да је била веома млада, тада је донела одлуку да дете остави у дому за незбринуту децу, али и зато што је живела у ванбрачној заједници.

Осим што се суочила са одлуком о дому, њу је околина осуђивала, те су се нашли на стубу срама и њени родитељи, јер их је село оговарало. То је Ану посебно повређивало, сматрајући да они то нису заслужили, а у неколико наврата је причала о том искуству у медијима.

Фото: В. Данилов

 

- После страшних унутрашњих ломова, сместили смо Игора у дом. Велики комад мог срца тада је откинут и та рана никад неће зацелити. Сматрали су ме глупачом зато што "то" нисам на време убила. Или сакрила и оставила у некој удаљеној болници. Сваког викенда путовала сам да загрлим Игора, који би ми се смешио у кревецу, непогрешиво ме препознајући.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/anabekuta1

 

- До следеће суботе у животу су ме држали његов пудерасти мирис у ноздрвама и отисак његових мајушних усана на врату. Агонија је трајала неколико месеци, а онда је глас срца и разума ту птичицу вратио у крило - рекла је Ана својевремено.

Како је Ана једном приликом истакла, рођење Игора је убрзало њену одлуку да се бави музиком. Данас њих двоје имају одличан однос, Игор се лепо слагао и са њеним Мрком, а сада маму редовно подржава на концертима и наступима.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Краљица народне музике Лепа Лукић - ретроспектива каријере

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".