Пре тачно 40 година глумица Цвијета Месић одиграла је упечатљиву улогу у филму "Љубавни живот Будимира Трајковића" - била је тетка Вукица главног јунака. Данас се њен живот, посебно у односу на ову улогу, доста разликује. Она је, уз глуму, постала инструктор макробиотике. Живот је није мазио, а највише жали што нема деце.

Цвијета Месић дипломирала је на факултету драмских уметности, глумила у преко десетине телевизијских и филмских остварења, а у једном периоду је у позоришту имала актуелних петнаест представа.

Фото: Танјуг/Раде Прелић

 

 

Али, након што је деведесетх одбила да глуми у једном комаду, како сама каже, добила је забрану. И до пре неколико година нико није имао прилике да је гледа на малим екранима, док није у серији “Андрија и Анђелка” тумачила мајку Анђелке Прпић.

Мало су познати детаљи из њеног приватног живота. Она живи у поткровљу који су јој купили родитељи, после једног пропалог брака није се удавала, а жали што нема деце. У једном интервју, открила је како заправо изгледа њен живот.

- Стан су ми купили мама и тата. Ауто који возим, такође. Понекад себе питам: "Да ли ја уопште постојим?" Све материјалне благодети које имам купио ми је неко други - открила је глумица, а на питање да ли након једног брака иза себе, размишља о другом, поручује:

Фото: Игор Маринковић

 

 

- Ценим слободу и захвална сам животу што ми је пружио шансу да се толико бавим собом. Ово што сам сама, сматрам значајним периодом свог живота. И ако једног дана направим заједницу, мислим да ћу у њој бити боља. Мислим да ћу тада умети и много боље да се прилагодим, да учиним све оно што пре осам година нисам била у стању. Кажем, ако се брак догоди, јер то сада не знам. Само знам да би веома волела да имам децу. Било би идеално да имам децу с човеком с којим бих живела у два одвојена простора. То бих свим људима предложила, јер мислим да то чува брак - рекла је Цвијета пре неколико година, а у августу ове године прославила је 69. рођендан.

(Блиц)

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из приватног албума - Јелица Сретеновић

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".