Складне црте лица и савршена фигура не значе уједно и сексепил и привлачност. Став, енергија, харизма и друге особине јесу оно што суштински осваја.

1. Она воли и поштује себе

Љубав према себи је најбитнија ствар коју свако мора научити. Нико није савршен, а жена која је свесна себе, зна и своје мане и врлине, али прихвата себе у потпуности. Ако се према себи опхохите са поштовањем и свесни сте колико вредите и мушкарац ће ценити вас. Онако како се опходимо према себи, учимо и друге како да се опходе према нама.

Фото: Профимедиа

 

2. Страст и енергија

Страст и енергија које исијавају из жене нису везане искључиво за еротику и секс. Мушкарцима су привлачне оне припаднице лепшег пола које имају хобије, уживају у свом послу или су страствени заљубљеници у природу, животиње, уметност. Жене којима сијају очи од страсти и енергије према различитим активностима, фаталне су супротном полу.

3. Сигурна је у себе

Жена која је сигурна у себе свесна је својих промашаја, недостатака и неуспеха, али она увек иде напред и не дозвољава да је ишта спута.Такву особу препознаћете по томе што нема потребу да понижава и оговара друге да би себе уздигла. Према другима се понаша онако како би и желела и да се према њој опходе.

Фото: Профимедиа

 

4. Оптимизам

Негативне и песимистичне особе немају много пријатеља, а засигурно нико се не осећа пријатно поред особе која се константно жали на свој живот. Управо оне жене које су ведре и оптимистичне ће привући мушкарца. Њихов ведар дух је оно што плени и што ће пробудити жељу код супротног пола да буду поред особе која са осмехом на лицу пролази кроз живот преноси Б92.

Фото: Профимедиа

 

5. Довољна је сама себи

Када научите да сте довољне саме себи и да ваша срећа не зависи ни од једне особе у вашем животу, парадоксално звучи, али привући ћете више мушкараца. Потребно је заволети живот и прилике које пружа, а не погрешно везивати срећу за другу особу. Фаталне жене уживају и када су саме и не осећају потребу да у сваком тренутку морају бити поред партнера.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".