У књизи "Ово мало истине" Мирјана Антоновић се, између осталог, присетила и првог разговора са Горданом Илић, певачевом женом.


- У осмом месецу трудноће задесила сам се у Београду у стану моје сестре Јелице. Проводиле смо уобичајемо преподне уз чај, слатке медењаке и још слађе разговоре. Причале смо о имену Кристијан, које је, иначе, Мирослав одабрао, и плановима за нашег сина кога смо с нестрпљењем ишчекивали. Јелица је скокнула до продавнице када је зазвонио телефон у ходнику. "Мирјам Антоновић овде, изволите", рекла сам. "А ти си та Американка? Отимачица мужева? Није ти доста што си га завела, још ћеш и дете да му родиш? Слушај ти, белосветска фу*о, неће то тако моћи како сте ви то замислили! Ако ти родиш то дете, убићу и њега, и тебе, и Мирослава, и нашу децу, и себе на крају!", сиктала је у слушалицу - написала је Мирјана.

Фото: АТА имагес

 

- "Госпођо Гордана, смањите доживљај и тон, молим вас, за све што вас занима у вези с масовном егзекуцијом консултујте се са вашим супругом, а мојим вереником Мирославом", рекла сам мирним тоном и прибрано. "Вереником? Слушај ти, дрска и безобразна жено, ја сам му законита жена и ја се питам за све, а не ти! Ти си јефтина забава, коју ћу ја елиминисати, јер му ниси ни прва, а ни последња!". "Госпођо Илић, ја заиста нити могу нити желим да разговарам са вама на овај начин, јер не разумем овакав начин комуникације. Драго ми је да смо се упознале и немојте ме више никада узнемиравати, имајте обзира да сам трудница, и ви сте били два пута, тако да знам да ћете ме разумети, довиђења заувек!". Позлило ми је од тог позива. У глави ми је ођекивала претња за убиство мог нерођеног детета. Било ми је жао Мирослава - закључила је била Мирјана.

(Hello)

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".