Миа је изјавила да није узбуђена и да је изабрала неколико хаљина за венчање. 

Ко ће вам бити кума на венчању, а ко ће крстити Теу?

- Кума ће бити моја дугогодишња пријатељица, сарадница и прва комшиница, Јелена Трифуновић . Другима позната као текстописац а мени као велики друг. Теу ће да крсти Бојанов друг из детињства Владимир који је, такође и кум на венчању.

Какву венчаницу ћете обући?

- Имаћу неколико различитих комбинација. За цркву, за матичара, за журку и за један перформанс који припремам!

Да и сте узбуђени?

- Нисам, још увек ми је то далеко и као има времена.

Мало након порођаја сте вратили свој девојачки излед, како сте успели?

- Тренирам редовно, ево чак и сада... Сва срећа имам свој фитнесс студио и своје справе које су невероватно ефикасне па спајам посао и задовољство и лако све уклапам.

Како изгледа један дан Мие Борисављевић?

- Па ајмо ево данашњи. Устала сам у седам ујутро, одвела Ему у вртић, вратила се таман када се Теа пробудила. Спремила сам Бојану и мени доручак и онда смо одушевљено гледали Теине прве кораке. Данас је проходала потпуно. Досла сам у свој фитнесс центар где сам преконтролисала све од претходног дана са радницама и одрадила свој тренинг.Онда, настављам са дневним активностима. Имам заказану декоратерку ,припреме за рођендан, припремам се и са стилистима за наступ који је у петак у Аранђеловцу. Покупићу Ему из вртића, одрадити обуку, отићи са Бојаном на ручак и увече се видети са кумовима који такође имају пословне предлоге. Увече ћу да заводим ред ко кад мора да заспи и онда ћемо Бојан и ја дочекати мој рођендан, вероватно у нашем музичком студију. Он је ту такође у згради где живимо, а сутра је дан потпуно другачији. Сваки дан је леп и свашта се догађа! Најмање се одмара и спава али све сто се дешава је занимљиво и динамично.- завршила је Миа. 

 

(Курир.рс)

БОНУС ВИДЕО: 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".