Миа је отрила поједине детаље гала славља.

- Откуд знате? (смех). Не знамо још ништа дефинитивно, ништа нам црква није потврдила због Петровског поста. Ништа није коначно нити потврђено што се тиче датума, треба и грађанско венчање да закажемо, а то ћемо чим нађемо одговарајући простор. Рано је све, у организацији смо свега тренутно, то ће бити и венчање, и крштење млађе ћерке, и њен први рођендан, све у једном. То био све требало да се деси до 10. јула - рекла Миа, па додала:

Фото: АТА имагес

 

- Искрено, немам неки утисак да се удајем, ми смо годинама већ заједно, живимо и функционишемо као породица, ништа се специјално неће променити. Више имам утисак као да ћемо направити неку добру журку, за око стотину људи - признаје певачица, која ће, по свему судећи, на своје презиме додати мужевљево.

Фото: Петар Милошевић

 

- Када је реч о венчаници, нисам још то дефинисала, не знам шта ћу обући - можда ћу венчаницу, а можда и неку опуштенију варијанту. А што се презимена тиче, или ћу додати Бојаново или одузети своје, видећемо још, да не буде да се само ја у породици презивам другачије (смех) - рекла је Миа Борисављевић.

(Пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".