Ени је направила магнете који јој служе које намирнице има у фрижидеру а које нема. То је као један мали списак, оних којих нема у фрижидеру само помери у страну.  

–Направила сам ове мале магнете да ми помогну да пратим коју храну имам, написала је Лаурел на видеу. Снимак представља крупни план њеног фрижидера, где је поставила мале магнете за храну, укључујући сос, напитке, пециво, хумус, павлаку, киселе краставце, јогурт и, да, јагоде. Осим што су слатки, приказују ситуацију у фрижидеру, тако да тачно знате што се у њему налази. - поручила је Ени. 

 

@анниелаурел И’м со хаппy фор алл тхе поситиве феедбацк он тхесе, И хопе тхис хелпс! Соррy ин адванце фор мy бад цуттинг скиллс #фyп #диy #диyпројецт ♬ Ас Ит Wас - Харрy Стyлес

–А кад понестане одређене намирнице, довољно је само склонити магнет. Кад ми нечега понестане, помакнем то у угао и онда знам да то морам узети следећи пут кад идем у куповину - написала је. Ако нисте особа од спискова, можете једноставно снимити угао свог фрижидера док одлазите у продавницу.- додала је тик токерка. 

Фото: Профимедиа

 

(Информер)

БОНУС ВИДЕО: 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".