Eni je napravila magnete koji joj služe koje namirnice ima u frižideru a koje nema. To je kao jedan mali spisak, onih kojih nema u frižideru samo pomeri u stranu.  

–Napravila sam ove male magnete da mi pomognu da pratim koju hranu imam, napisala je Laurel na videu. Snimak predstavlja krupni plan njenog frižidera, gde je postavila male magnete za hranu, uključujući sos, napitke, pecivo, humus, pavlaku, kisele krastavce, jogurt i, da, jagode. Osim što su slatki, prikazuju situaciju u frižideru, tako da tačno znate što se u njemu nalazi. - poručila je Eni. 

 

@annielaurel I’m so happy for all the positive feedback on these, I hope this helps! Sorry in advance for my bad cutting skills #fyp #diy #diyproject ♬ As It Was - Harry Styles

–A kad ponestane određene namirnice, dovoljno je samo skloniti magnet. Kad mi nečega ponestane, pomaknem to u ugao i onda znam da to moram uzeti sledeći put kad idem u kupovinu - napisala je. Ako niste osoba od spiskova, možete jednostavno snimiti ugao svog frižidera dok odlazite u prodavnicu.- dodala je tik tokerka. 

Foto: Profimedia

 

(Informer)

BONUS VIDEO: 

 

 

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".