Није познато када се тачно инцидент догодио, али се наводно догодио у касарни Мервил у Колчестеру, Есекс. Издавање тврди да видео снимци инцидента приказују сексуалне односе у различитим деловима базе, а један од снимака наводно приказује полуголе војнике како се поздрављају док један од њих улази у сношај са црвенокосом женом, пише Сан.

Војни извор је за Тајмс рекао да су снимци "прилично сликовити у детаљима" и да приказују "саму жену са неколико војника који се имају добровољни секс". Верује се да је жена цивил који је прокријумчарен у просторије касарне.

Наводно Краљевска војна полиција испитује како је жена ушла у камп и провери да ли се у бази одвијала нека друга незаконита радња.

Верује се да су војници из 3. батаљона падобранског пука у оквиру 16. ваздушно-јуришне бригаде која је описана као „посебно обучена” снага која је „опремљена за распоређивање падобраном, хеликоптером и ваздушним слетањем”.

Портпарол војске је инсистирао да „војска очекује највише стандарде понашања од свог особља. Свако ко не поштује ове стандарде биц́е истражен и против њих ће бити предузете одговарајуће мере.

Он је потврдио да Краљевска војна полиција истражује неколико видео снимака за које се чини да су укључени војно особље, али је рекао да би било "неприкладно" даље коментарисати док је истрага у току.

(РТ)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".